mars 17, 2017

Vanliga frågor & svar

Nedan finner du en sammanfattning av frågor som vi ofta får av våra läsare. Har du en fråga som rör bänkdiskmaskiner? Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär eller kommentera nedan så svarar vi oftast inom 24 timmar.

 

Hej!

Mycket bra och utförlig beskrivning

Men om man, som i mitt fall, köpt en ny diskmaskin och fått köpa en bussning, som första bilden visar, och den läcker. Vad har då gått fel? Den gamla inloppsslangen funkar perfekt. Men så fort jag kopplar på den nya slangen med bussningen så läcker det. Behöver jag en packning, eller vad är problemet?

Mvh

Malin

Hej Malin, tack för din fråga. Ja högst troligtvis är det så att nya slangens packning antingen saknas helt eller är trasig.
Jag är på jakt efter en bänkdiskmaskin som är 45cm. /Anne-MarieHej Anne-Marie, tack för din förfrågan. Vi har i dagsläget inte hittat någon bänkdiskmaskin som är så pass liten. Däremot finns det många små diskmaskiner som inte är bredare än 45cm. Ta en titt på Tretti.se så hittar du något som passar dig. Lycka till!
Hur mycket vatten ska man ge till diskmaskinen vid anslutning till blandarens munstycke så att säga? Alltså, hur mycket ska man vrida kranen vid diskning? Full effekt? Varmt eller kallt vatten? Hej Anton, tack för din fråga. Det är bara att dra på fullt på kranen. Kallvatten är att rekommendera. Bänkdiskmaskinen kommer att reglera själv hur mycket vatten den ska ta in samt värma vattnet till rätt temperatur.
TableTable

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.